- Æææææ, vær så snill da!
  • 06.11.15
    2 min
  • 06.11.15
    2 min
For en tid tilbake kjøpte P4s reporter, Kjetil Hugin, et strømførende halsbånd av programleder i P4s Radiofrokost, Øystein Røe Larsen. I dag har dagen for å bruke det kommet. 

Kjennes ut som et knivstikk
Selvsagt måtte Øystein selv være prøvekanin for halsbåndet han hadde prøvd å kvitte seg med. For hvordan er det egentlig å skulle sende radio samtidig som man får støt?  

– Det kjennes ut som noen stikker en kniv halvveis inn under huden på deg og lirker rundt fort og hardt, forklarer Øystein.

Se hvordan det så og hørtes ut i videoen øverst i saken! 


Arbeidsdag med en vri
Men det holder ikke for Kjetil å teste ut halsbåndet på programledere i P4, han vil ut og gi folket en arbeidsdag med en vri. Han ba derfor lytterne sende inn tips til ulike yrkesgrupper han kan teste halsbåndet på.

Noen av forslagene som kom inn var servitør, avisselgere og frisør. Kjetil er på vei ut med halsbåndet og resultatet kan du høre i Midt i trafikken på P4 i ettermiddag.


Vil du ha en vri?
Nå har du sjansen! Kunne du tenke deg å sprite opp hverdagen, gjøre noe annerledes og oppleve noe nytt? Vi leter etter deg som har lyst til å være DJ for hele byen din. 

Du kan få din favorittlåt spilt på byens klokkespill. Send oss en mail med din favorittlåt til vri@p4.no. 

Flere saker

Vinn TV-pakke verdt 50.000,-
Vinn TV-pakke verdt 50.000,- Mandag 30.03 2020
Christers luksuspizza
Christers luksuspizza Fredag 03.04 2020
Flere kanaler