SPA: Silje Marie vant SPA-weekend ved Norefjell Ski & Spa på P7 Klem i dag. Hun tar med seg mamma Vigdis og søstra Iselin.
SPA: Silje Marie vant SPA-weekend ved Norefjell Ski & Spa på P7 Klem i dag. Hun tar med seg mamma Vigdis og søstra Iselin. Foto: Privat
0:00 | 1:58
Gleden var stor da Silje Marie Sandheim Rønning vant et SPA opphold på P7 Klem i dag.

Hun hadde meldt seg på i konkurransen sammen med nesten 2000 andre, og ønsket å ta med seg sin mor og søster hvis hun vant:

- Hei. Jeg vil gjerne ha med meg min mamma og min søster Iselin Sandheim. De fortjener en god time-out i en hektisk hverdag. Mamma stiller alltid opp for alle andre og fortjener en slik herlig weekend. Min søster fortjener å få noe tilbake etter uendelig timer som barnevakt. Dette hadde vært fantastisk å vinne! Hilsen Silje Marie 

Da programleder Ingrid Forbregd hadde trukket henne ut som vinner i konkurransen ringte hun først og fortalte at hun var kommet til finalen. 

Og etter at Silje hadde forklart hvem hun ville ha med seg så røpet hun sannheten:

- Du har vunnet!!!

- Åh, herremin er det sant?? 

- Ja, dere skal på SPA!

- Åh! Åh! Nå ble jeg så glad! Jeg gleder meg til å fortelle det til mamma og søstra mi! Åh, herremin!

- Ja, hva tror du de kommer til å si nå?

- Åh, nå kommer jo de til å bli så glade! De vet ikke at de er påmeldt engang! Det her kommer som en skikkelig overraskelse! Åh, herremin! Jeg vinner jo aldri noe som helst! Og nå vant jeg dette!

- Gratulerer!

- Jo takk, dette var fantastisk!

- Det er bare å rydde kalenderen! Den 20.-22. april blir det SPA!

- Herremin så rått! Tusen hjertelig takk!

Premien er et SPA-opphold ved Norefjell Ski & Spa under Womens Weekend den 20.-22.april. De heldige vinnerne får en fantastisk suite, frokost, middag med vinpakke og inngang til Velvære Spa hele helgen.


Flere kanaler