0:00 | 2:57
Sommerdager av det slaget vi opplever nå er så sjelden vare at enkelte arbeidsgivere gir de ansatte fri.

Sommeren er kort
- Vi vet jo aldri hvor lang den norske sommeren er. Det kan jo hende det blir med denne ene dagen,  sier Eivind Smith.

Firmaet hans, Greenway,  lever av å selge engangsservise laget av palmeblader fra India. Men i dag har han gitt samtlige ansatte fri.

Sjefen for den lille bedriften kan vitne om blide medarbeidere som gleder seg over den spontane fridagen, men passer på å understreke at arbeidsmiljøet er så godt at det nesten blir vanskelig å velge mellom fri og jobb.

LES OGSÅ: Send oss ditt sommerbilde og vinn DAB-radio

Saken fortsetter under bildet
Glad sjef
GLA'SJEFEN: Greenway-sjef Eivind Smith unner seg selv en dag ved bassenget etter å ha gitt de ansatte "godværsfri."

Sang reklame
Fridagen ble gitt etter at P4 på direkten lovet å gi "hemningsløs omtale" til den bedriftseier som først informerte sine ansatte om at de kunne ta resten av dagen fri og komme seg ut i sola.

Som takk lovet P4-programlederne å synge reklame for bedriften på lufta. En som tok utfordringen på strak arm var nettopp Eivind Smith i firmaet Greenway Norge.

Hør lyd av "reklamesangen" i spilleren over.

Regn i vente
Selv om vi nå har nytt godt av strålende sol og bortimot 30 grader i store deler av landet, har vi en kjøligere værtype i vente. Allerede i morgen tidlig er det ventet regnbyger over mesteparten av Norge.


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler