OPPVARMER: Her fra Person of the Year gallaen i Los Angeles i februar.
OPPVARMER: Her fra Person of the Year gallaen i Los Angeles i februar. Foto: Reuters
Når 2016 skal oppsummeres om et godt halvår, så er det vanskelig å komme utenom Guns N' Roses-gjenforeningen. Denne har så langt vært overraskende vellykket!

23. juni fortsetter Slash, Duff og Axl samarbeidet ingen trodde skulle skje igjen.

GNR på Coachella
PÅ ROCKETRONEN: Axl Rose og Slash på dag 2 av Coachella-festivalen. Foto: Afp

Nå har de også avslørt hvem som blir sommerens oppvarming før konsertene. I tillegg til Alice in Chains får Guns N' Roses også med seg Lenny Kravitz i sommer!

Det er første gang siden 1992 at Kravitz spiller med GN'R – og da gjorde de Lenny Kravitz-låta «Always On The Run» sammen. Slash og Kravitz med hver sin gitar...Dette kan vel ikke bli noe annet enn perfekt? Bare så synd gjenforeningsturneen så langt kun er satt opp i USA. Vi krysser fingrene for at Europa etterhvert kommer på kartet!

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler