«110% FEIL»: Paradise Hotel-deltaker Synøve Rexhbogaj svarer blant annet «Venstre» på spørsmål om hvem som sitter i regjering - og får rett.
«110% FEIL»: Paradise Hotel-deltaker Synøve Rexhbogaj svarer blant annet «Venstre» på spørsmål om hvem som sitter i regjering - og får rett. Foto: TV3/Skjermdump VGTV
VG har gjort det til en liten tradisjon å kunnskapsteste deltakerne i «Paradise Hotel» på programmets premierefest.

LES OGSÅ: Sekunder senere blir værmeldingen helt feil

Svarer Venstre - får rett
I år blir deltakerne blant annet spurt om hvilke partier som sitter i regjering. 

Det kan kanskje være lett å gå i surr, men det er altså Høyre og Fremskrittspartiet som sitter i regjering, mens Venstre og KrF er såkalte støttepartier.

- Arbeiderpartiet og Venstre, svarer Eileen Eriksen i videoen, og får markert feil på sitt første forslag, mens svaret «Venstre» belønnes med et stort grønt symbol.

OBS! Etter at P4 tok kontakt, er videoen redigert og rettet opp.


Støttepartier
Paradise-deltaker Carl Aksel Jansen ramser opp Frp, Høyre og KrF, og får rett på samtlige forslag. Også Synøve Rexhbogaj får godkjent ved å svare Venstre - før quizen fortsetter med ordtak.

Noe senere spør programlederen om deltakerne kan nevne 3 av de 12 statsrådene vi har i Norge. Det riktige er at det sitter 18 statsråder i regjeringen (dette er ikke klippet vekk, men det er nå lagt til en tekst: «Morten, da! Det er 18 statsråder!», journ.anm.)

Saken fortsetter under bildet
eileen
FÅR RETT: Eileen Eriksen svarer Venstre, og får grønt symbol i den opprinnelige videoen. Foto: Skjermdump/VG TV


- Ikke smartere enn en Paradise-deltaker
P4 har bedt om en kommentar fra VGTVs redaksjonssjef og redaktør, men de har ikke respondert på forespørslene.

Facebook-siden til VGTV Rampelys har imidlertid lagt ut en «pressemelding», hvor de opplyser om at programleder Morten Hegseth ikke er smartere enn en Paradise-deltaker.

- Det er helt krise(...) Det ble full baluba da dette ble oppdaget, sies det blant annet i videoen nedenfor.

Flere kanaler