KARAOKEBIL: Coldplays Chris Martin er i strålende godt humør, når han synger karaoke til egen låter sammen med talkshowvert James Corden (t.v)
KARAOKEBIL: Coldplays Chris Martin er i strålende godt humør, når han synger karaoke til egen låter sammen med talkshowvert James Corden (t.v) Foto: Skjermdump/faksimile YouTube
Coldplays Chris Martin er langt fra redd for å by på seg selv, når han får "haik" med talkshowvert James Corden fra the "Late Late Show."

Populær biltur
I det siste har den britiske talkshowverten James Corden, som holder til i Los Angeles med "The Late Late Show," gjort det til en fast post å ta med gjestene sine ut på kjøretur.

Tidligere har talkshowverten blant andre hatt med seg superstjeren Adele på bil-kaorake - en video som hittil har blitt sett av nærmere 70 millioner!

LES OGSÅ: Denne magiske Adele-videoen tar verden med storm

Skyss til Superbowl
Natt til mandag norsk til skal Chris Martin og resten av Coldplay stå for pauseunderholdningen under den store Super Bowl-finalen.

I videoen ser du Chris Martin som står på gata og trenger haik til areanen. Talksowvert James Corden, som er ute og kjører, stopper for å la Coldplay-vokalisten sitte på, og dermed så er det hele i gang.

Sammen synger de karaoke etter Coldplay-låter som "Yellow," "Paradise" og "Fix You."

Se den fantastiske videoen her:

Rihanna og Beyoncé
Sammen med Coldplay skal også Beyoncé og Rihanna opptre under det store pauseshowet, som skal være verdens mest sette direktesendte tv-show.

Også Bruno Mars, som sto for pauseunderholdningen i 2014, blir trolig igjen å se på scenen.

LES OGSÅ: Deler 1,5 milliarder likt

Flere saker

Kulderekord i Lom Mens juni ble en måned preget av varmerekorder, har juli startet med kulderekord. Lørdag 04.07 2020
Flere kanaler