Khloé Kardashian og kjæresten, Tristan Thompson, har snart vært sammen i ett år. Allerede etter første date, gikk ryktene om at de var et par. Hvordan de møttes har vært en hemmelighet hun bare har delt med familien, før nå.

Saken fortsetter under bildet.

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian møtte kjæresten Tristan Thompson på blind date. Foto: AP

I en promovideo for jubileiumsepisoden av Keeping Up With the Kardashians, røper hun hemmeligheten for serieskaperen Ryan Seacrest. Khloé møtte NBA-spilleren for første gang på blind date!

Avsløringen kom som et sjokk for søsteren, Kim Kardashian West, som krevde å vite hvem som arrangerte daten. Det ville Khloé holde for seg selv, hvert fall under intervjuet.


Tar forholdet til et nytt nivå
Khloé har vært åpen om at hun vil ta forholdet rolig, noe det kanskje ikke gjør siden paret ble spottet på visninger for bare noen uker siden.

- De bor i huset til Khloé i Calabasas for øyeblikket. Tristan hater den lange kjøreturen fra Calabasas til LA, røper en kilde til Contact Music.


Nekter å være med på TV-showet
Tristan legger ikke skjul på at han vil gifte seg med reality-stjernen, men nekter å være del av Kardashian-sirkuset. 

- Han ber henne om å holde han unna TV-showet, og vil gjerne ha litt avstand fra moren og søstrene.

Khloé har visstnok sagt at hun har lært av sitt tidligere forhold med Lamar Odom, og hvor negativt serien gikk utover Kims tidligere ekteskap. Dette forholdet vil hun ta godt vare på, og sier hun aldri har vært lykkeligere.  
Flere kanaler