SOVNET: Slik så det ut da brukeren «The Orange Duke» sovnet på sin første dag i ny jobb.
SOVNET: Slik så det ut da brukeren «The Orange Duke» sovnet på sin første dag i ny jobb. Foto: Imgur/Theorangeduke
Det er brukeren «The Orange Duke» på nettsamfunnet Reddit som har fått stor oppmerksomhet etter at han fortalte om sin første dag i ny jobb, skriver The Independent.

Personen klarte nemlig å sovne på sin første arbeidsdag, og kollegaene var greie nok til å ta et bilde av han og resten av jobben sammen, slik bildet over viser.

Populært på Reddit
Bildet er lagt ut på nettstedet Reddit hvor brukere kan poste lenker på internett. Andre brukere kan stemme lenkene opp eller ned etter hvor populære de synes lenken er. Stemmer mange nok på lenken, havner posten på forsiden av nettsamfunnet. 

Brukeren som la ut bilde av seg selv på jobb, la den ut under seksjonen «TIFU» som står for «Today I F***ed Up». Her legger ulike brukere ut lenker hvor ting ikke helt har gått helt etter planen. 


Fjernet fra «TIFU»
Selv om brukeren «The Orange Duke» var klønete nok til å sovne på jobb, endte det ikke opp med at han fikk sparken, skriver avisen. 

Derfor har bildet blitt fjernet fra nettopp denne seksjonen. I stedet havnet bildet under en annen seksjon på nettstedet Reddit, som heter Photoshop Battles subreddit.


Her kan du se noen av bildene:

Sovnet på jobb
CAGE: Her i en Nicolas Cage-variant. Foto: Imgur

Sovnet på jobb
GAME OF THRONES: Her som Samwell Tarly. Jon Snows gode venn fra Game of Thrones Foto: Imgur

Sovnet på jobb
BOB MARLEY: Her som Bob Marley t-skjorte. Foto: Imgur

Sovnet på jobb
SIMPSONS: Her sammen med Mr. Burns og Waylon Smithers. Foto: Imgur


Flere kanaler