Hvordan ville du reagert dersom det sto et "spøkelse" i dusjen på hotellrommet ditt midt på natta? Video: P4
Det er klart for en ny episode av skremmekrigen mellom Daniel Høglund og Øystein Røe Larsen.

De siste ukene har Daniel Høglund fra P4s Radiofrokost skremt vettet av kolleger, venner og familie. Dette har særlig gått utover den lettskremte Øystein Røe Larsen, programleder i Larsen Live, som til stadighet har gått i fella. 

Men Øystein klarte til slutt å ta «hevn» ved å overraske Daniel i et garasjeanlegg klokken fem om morgenen. Se hvordan han så døden i øynene her! Nå fortsetter «krigen»!

«Skremmekrigen» fortsetter
Som hevn har Daniel klekket ut en plan som skal få Øystein til å bli like skremt – minst! I anledning P4s Grunnlovsturné skal Øystein sjekke inn på ærverdige Fleischers Hotel i Voss.

Han ankommer midt på natten, etter å ha kjørt i mange timer. På forhånd har han lest seg opp på hotellets historie, og har fått med seg spøkelsesryktene. Han har fortalt sine kolleger at han ikke er overtroisk og ikke regner med å møte på noe overnaturlig – til tross for at han skal bo på «spøkelsesrommet».

«Magdalene» går igjen
Hundre år etter sin død sies det at hotellets første vertinne, Magdalene Margrethe Von Schlanbusch (1839-1915) går igjen på rom 407. Mange gjester hevder å ha møtt henne opp igjennom årene. Alt fra skumle skygger og blafrende gardiner til ekte obersvasjoner skal ha blitt gjort.

Hvordan reagerer Øystein dersom han treffer på Magdalene, alene, midt på natta?

Rigget
Skjulte kameraer ble plassert over hele hotellrommet. Daniel skiftet til en hvit kjole, tok på en forferdelig maske og stilte seg klar i dusjen. Alt lå til rette for en suksessfull skremmeaffære.

Hvordan det gikk da Øystein oppdaget spøkelset i dusjen ser du i videoen over!

#HeleNorgeSkremmer
Foto: P4


Flere kanaler