NYBAKT: Markus Henriksen har blitt pappa for tredje gang.
NYBAKT: Markus Henriksen har blitt pappa for tredje gang. Foto: NTB scanpix
Det ble ekstra mye å juble for for Markus Henriksen (26) mandag kveld.

Rett etter at landslaget hadde sikret gruppeseieren i Nations League med 2-0-seieren over Kypros, gikk trønderen inn i garderoben og skrudde på mobiltelefonen.

Der poppet det opp bilder av 26-åringens nyfødte datter - som hadde blitt født i løpet av kampen.

– Det var litt rart å slå på telefonen og plutselig se masse bilder og gratulasjoner. Da skjønner man at noe stort har skjedd, sier Markus Henriksen til P4.

Datteren skal hete Mathea, og er parets tredje barn. Fra før har de sønnene Lukas og Ludvik.

Saken fortsetter under innlegget

Slo av telefonen
Kona Anne Helene hadde termin onsdag i forrige uke, og det var en stund usikkert om Henriksen kunne fullføre landslagssamlingen.

– Det kan skje når som helst. Det er viktig å være på tå hev, så får vi ta det når det skjer. Heldigvis har jeg en sporty kone som er ganske tøff i hodet, sa Henriksen til Aftenposten torsdag.

26-åringen fikk imidlertid aldri noen beskjed fra kona om å reise hjem - og rett før Kypros-kampen valgte han bevisst å slå av telefonen, av frykt for å miste fokus.

Nå gleder han seg til å komme hjem så fort som mulig.

– Jeg skal være hjemme med familien og kose meg med dem og ta vare på dem. Dette er en dag jeg kommer til å huske veldig lenge, sier Henriksen til P4.

henriksen
DOBBEL LYKKE: Markus Henriksen jublet da seieren mot Kypros var et faktum mandag kveld. Få minutter senere ble det enda mer å juble for. Foto: NTB scanpix


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler