SEIERSVANTE: Det var disse 11 spillerne som startet kampen for Real Madrid i lørdagens Champions League-finale mot Liverpool.
SEIERSVANTE: Det var disse 11 spillerne som startet kampen for Real Madrid i lørdagens Champions League-finale mot Liverpool. Foto: Reuters
Lørdag kveld vant Real Madrid sin tredje Champions League-finale på rad – med nøyaktig den samme startelleveren (Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Modric, Kroos, Isco, Ronaldo, Benzema) som i fjorårets finale.

Nå viser det seg at det er flere oppsiktsvekkende likheter hvis man sammenligner de to kampene.

Hendene samme sted
Den svenske journalisten Niklas Hermansson har nemlig studert lagbildene som ble tatt av Real Madrid foran finalene i 2017 og 2018 – og han ble satt ut av det han så.

Samtlige spillere står på samme sted, og nesten alle har samme mimikk og håndplasseringer som året før.

«Dette er ganske sykt. Bilder fra finalen i Cardiff i fjor og fra finalen i Kiev i år. Nøyaktig samme startellever. Nøyaktig samme plassering på bildet. Nesten nøyaktig samme plassering av hender også», skriver Hermansson.

Saken fortsetter under innlegget

Har flest seire
Dagbladet, som først omtalte saken, spør seg om lagbildet er innøvd.

Uansett ble det en ny Champions League-tittel for de seiersvante spanjolene. 

Real Madrid er det soleklart mestvinnenede laget i serievinnercupen og Champions League med 13 seire – godt foran Milan på andreplass, som har 7.

Flere kanaler