Foto: AFP
Evertons stjernespiller, Wayne Rooney (31), er dømt til 100 dagers samfunnstjeneste og to år uten førerkort, for promillekjøring.

31-åringen erklærte seg skyldig da han møtte i retten mandag, og han beklaget også det som skjedde.

«Etter dagens høring ønsker jeg å offentlig beklage min utilgivelige avgjørelse om å kjøre bil mens jeg var over lovlig grense. Jeg gjorde noe fullstendig galt», sier Rooney i en uttalese som blant andre Nettavisen har gjengitt.

Han fortsetter med å si at han allerede har beklaget overfor familien, manageren, styreformannen og andre i Everton. Nå ønsker han også å beklage overfor fansen, skriver BBC.

Saken fortsetter under innlegget

Kona var på ferie
Rooney ble arrestert i nærheten av hjemmet sitt 1. september, etter en fuktig tur på byen. 

Ifølge kilder skulle fotballstjernen kjøre den 29 år gamle partyløven Laura Simpson hjem fra byen i hennes VW Bobble, fordi hun var for full til å kjøre selv. Det var tydeligvis Rooney også, som ble stanset av politiet i nærheten av sitt eget hjem.

Kona, Coleen Rooney, var på ferie på Mallorca med parets tre barn da det hele skjedde, men hun skal ha fløyet tilbake til England allerede dagen etter.

Engelske medier har de siste ukene vært fulle av spekulasjoner om at en skilsmisse kan være nært forestående, og Mirror er blant dem som har sitert «venner» av fotballfruen på at hun skal være sintere enn noen gang.

Fotballfruen har imidlertid tatt et oppgjør med avisenes kilder, kan du lese mer om her.


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler