GIFT: Ronney og Coleem har vært gift i ni år, og venter nå sitt fjerde barn.
GIFT: Ronney og Coleem har vært gift i ni år, og venter nå sitt fjerde barn. Foto: AFP
Wayne Rooney hadde natt til fredag en nokså heftig natt på byen – som endte med at Everton-spilleren ble arrestert for fyllekjøring. 

Ifølge kilder skulle fotballstjernen kjøre den 29 år gamle partyløven Laura Simpson hjem fra byen i hennes VW Bobble, fordi hun var for full til å kjøre selv. Det var tydeligvis Rooney også, som ble stanset av politiet i nærheten av sitt eget hjem.

Sarkastisk melding
Kona, Coleen Rooney, var på ferie på Mallorca med parets tre barn da det hele skjedde, men hun skal ha fløyet tilbake til England allerede dagen etter.

Engelske medier har de siste dagene vært fulle av spekulasjoner om at en skilsmisse kan være nært forestående, og Mirror er blant dem som har sitert «venner» av fotballfruen på at hun skal være sintere enn noen gang.

Nå tar imidlertid Coleen Rooney selv bladet fra munnen.

«Jeg vil gjerne vite hvem alle disse vennene, som kjenner meg så godt, er», skriver hun i en sarkastisk Twitter-melding, med klar adresse til britisk presse og deres anonyme kilder.

Saken fortsetter under innlegget

Får megabot
Coleen og barna skal ha bodd hos foreldrene hennes i helgen, men skal ha besøkt Rooney på søndag. Hun er også observert uten giftering, ifølge The Sun.

Everton har reagert kraftig på episoden, og klubben har bestemt seg for å gi Wayne Rooney en bot på 320.000 Euro (ca. 3 millioner kroner). Samtidig heter det at de ikke kan tolerere lignende oppførsel i fremtiden. 

En kilde nær klubben sier at det ikke vil bli gitt noe mer straff annet enn boten. 

Så gjenstår det å se hva straffen eventuelt blir på hjemmebane.


Rooneys kone tar til twitter
TVITRER: Coleen Rooney tar bladet fra munnen og kommenterer ryktene på sin egen Twitter-konto. Foto: AFPFlere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler