UNNSKYLD: Rai 2 har beklaget den stygge meldingen Juventus-spiller Mehdi Benatia fikk på øret under et direkteintervju.
UNNSKYLD: Rai 2 har beklaget den stygge meldingen Juventus-spiller Mehdi Benatia fikk på øret under et direkteintervju. Foto: Skjermdump/Rai 2
Juventus-spilleren Medhi Benatia var med på direkten etter at laget hans hadde spilt 1-1 mot Torino lørdag.

Midtstopperen ble intervjuet av et studiopanel på den store TV-kanalen Rai 2 da han plutselig fikk en uventet melding på øret.

«Hva er det du sier, din møkka-marokkaner?», skal Benatia ha hørt noen si, ifølge Nettavisen

Fotballstjernen, som er på utlån fra Bayern München, ble satt ut av det han hørte i øreproppen – og krevde umiddelbart en forklaring.

– Hvem sa det i bakgrunnen? Jeg hørte noen snakke i bakgrunnen. Jeg hørte en fornærmelse, skal Benatia ha sagt.


Saken fortsetter under bildet
benatia
STJERNE: Juventus-stopper Mehdi Benatia avbildet under oppgjøret mot Torino. Foto: AFP

«Tekniske problemer»
I studio forsøkte panelet febrilsk å redde inn situasjonen.

– Ingen sa noe. Vi har tekniske problemer. Kanskje det kom fra stadion, var blant kommentarene fra programlederen og hennes panel, som i samme øyeblikk valgte å avbryte intervjuet.

Foreløpig er det ikke klart hvem som kom med den stygge kommentaren, men TV-kanalen Rai har varslet at de vil etterforske saken for å finne ut av det. De har også kommet med en offentlig unnskyldning.

«Rai er veldig lei seg for det beklagelige rasisme-uhellet som involverte Juventus-spilleren Benatia i programmet vårt, og som heldigvis ikke ble hørt av seerne ettersom det ikke kom «on air», heter det i meldingen som danske BT har omtalt.

Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler