UNNSKYLD: Rai 2 har beklaget den stygge meldingen Juventus-spiller Mehdi Benatia fikk på øret under et direkteintervju.
UNNSKYLD: Rai 2 har beklaget den stygge meldingen Juventus-spiller Mehdi Benatia fikk på øret under et direkteintervju. Foto: Skjermdump/Rai 2
Juventus-spilleren Medhi Benatia var med på direkten etter at laget hans hadde spilt 1-1 mot Torino lørdag.

Midtstopperen ble intervjuet av et studiopanel på den store TV-kanalen Rai 2 da han plutselig fikk en uventet melding på øret.

«Hva er det du sier, din møkka-marokkaner?», skal Benatia ha hørt noen si, ifølge Nettavisen

Fotballstjernen, som er på utlån fra Bayern München, ble satt ut av det han hørte i øreproppen – og krevde umiddelbart en forklaring.

– Hvem sa det i bakgrunnen? Jeg hørte noen snakke i bakgrunnen. Jeg hørte en fornærmelse, skal Benatia ha sagt.


Saken fortsetter under bildet
benatia
STJERNE: Juventus-stopper Mehdi Benatia avbildet under oppgjøret mot Torino. Foto: AFP

«Tekniske problemer»
I studio forsøkte panelet febrilsk å redde inn situasjonen.

– Ingen sa noe. Vi har tekniske problemer. Kanskje det kom fra stadion, var blant kommentarene fra programlederen og hennes panel, som i samme øyeblikk valgte å avbryte intervjuet.

Foreløpig er det ikke klart hvem som kom med den stygge kommentaren, men TV-kanalen Rai har varslet at de vil etterforske saken for å finne ut av det. De har også kommet med en offentlig unnskyldning.

«Rai er veldig lei seg for det beklagelige rasisme-uhellet som involverte Juventus-spilleren Benatia i programmet vårt, og som heldigvis ikke ble hørt av seerne ettersom det ikke kom «on air», heter det i meldingen som danske BT har omtalt.

Flere saker

Må sørge for økt bemanning Hvis ikke forholdene for landets jordmødre bedres, vil det få alvorlige konsekvenser for de fødende. Fredag 16.08 2019
Flere kanaler