MØKKASPORT?: Føler du deg trygg når du stikker hånden ned i hullet?
MØKKASPORT?: Føler du deg trygg når du stikker hånden ned i hullet? Foto: NTB scanpix
Tiårsjubileet blir neppe feiret med brownies eller konfekt. Helt siden NM i 2005 har noen klart å gjøre fra seg i hullene på golfbanen, uten å bli tatt. På folkemunne omtales den løsmagede synderen som "Dridaren." Golfklubben har søkt om video-overvåking, men søknaden ble avslått.

Favoritthullet
Det ser ut til at bæsjeterroristen har lagt sin elsk på bestemte hull. Kenneth Tennfjord har fått i oppdrag å tømme for avføring hver morgen, og forteller til Rogalands Avis at synderens favorittsted ligger på den lille stien opp mot hull tre. Hull fire har også vært hyppig brukt.

Driter som en mann
Tennfjord har gjennom årenes løp blitt ufrivillig kjent med gjerningspersonens kostholdsvaner. -De første årene var avføringen relativt hard, men konsistensen har endret seg. Enten spiser vedkommende avføringsmiddel før han gjør fra seg, eller så er kanskje ikke kostholdet det beste, sier Tennfjord til RA. Greenkeeper Frode Jørmeland legger til at han antar det dreier seg om en mannsperson. -Det vi finner er liksom for massivt til å komme fra en dame.

Fetisj eller hat?
Daglig leder ved Stavanger Golfklubb, Steinar Fløysvik, har liten formening om hvem som spiller med brune baller nattestid. –Vår tanke er at det kan være en som av ukjent grunn skulle bære nag til oss eller golfsporten, sier han til RA. -Alternativt kan personen ha en fetisj eller være mentalt tilbakestående. Vi vet rett og slett ikke.

Flere kanaler