SPØKELSESSTADION: Kun 5172 tilskuere møtte opp da Norge slo Kypros 2-0 i Nations League.
SPØKELSESSTADION: Kun 5172 tilskuere møtte opp da Norge slo Kypros 2-0 i Nations League. Foto: NTB scanpix
Norges første kamp i Nations League ble spilt for bortimot tomme tribuner på Ullevaal stadion i forrige uke, og mange reagerte på det de mente var altfor dyre billetter.

Nå opplyser Norges forballforbund at de reduserer prisene betydelig foran de neste hjemmekampene mot Slovenia og Bulgaria.

Mer enn halv pris
Prisene på langsidene blir satt ned fra 500 til 200 kroner, mens prisen på kortisden blir satt ned fra 300 til 200 kroner. 

– Vi ønsker fullt trykk på tribunen, og når tilbakemeldingen fra publikum var at vi priset oss for høyt sist, så ønsker vi nå å gå langt i motsatt retning. Vi kjører det vi kaller en kampanjepris til disse to kampene, og håper det kan være et viktig bidrag til at folk får lyst til å komme på kamp, sier fungerende generalsekretær i NFF, Kai-Erik Arstad, i en pressemelding.

De som allerede har kjøpt billett, har fått tilsendt informasjon fra Norges Fotballforbund, hvor de kan velge mellom å få en drakt på kjøpet eller å få pengene refundert.

Kun 5172 tilskuere så Norge slå Kypros 2-0 - det laveste i en tellende hjemmekamp på over 30 år.

kypros
VANT: Stefan Marius Johansen, Mohamed Amine Elyounoussi, Omar Elabdellaoui og Håvard Nordtveit jubler for norsk scoring i Kypros-kampen. Nå håper NFF på flere tilskuere på de neste hjemmekampene. Foto: NTB scanpix

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler