LYKKELIGE TIDER: Nils Ingar Aadne og Ida Eide var til stede på Idrettsgallaen 2017.
LYKKELIGE TIDER: Nils Ingar Aadne og Ida Eide var til stede på Idrettsgallaen 2017. Foto: NTB scanpix
Søndag 2. september døde tidligere langrennsløper Ida Eide, bare 30 år gammel.

Eide, som var nær venn med Therese Johaug, falt om med hjertestans under et mosjonsløp på Jessheim, og ble funnet bevisstløs av en forbipasserende. Hun ble fraktet til Ullevål sykehus, men livet hennes sto ikke til å redde.

«Den verste tiden»
Nå forteller kjæresten, komiker Nils-Ingar Aadne (36), om hvordan livet hans er blitt snudd på hodet etter sjokkbeskjeden.

I et gripende innlegg på Instagram, ledsaget av et sommerlig bilde av paret, takker Aadne for all støtte i den blytunge tiden.

«For 2 uker siden gikk jeg fra den beste tiden i livet mitt, til den verste på 1 døgn. Det har vært 2 uvirkelige uker etter at min fantastiske Ida brått forsvant fra meg. Nok har vært skrevet om dette, men jeg har et behov for å takke for all støtten fra fjern og nær som har vært helt enestående. Og spesielt fra hennes familie. Tusen takk. <3»

Saken fortsetter under innlegget

Søsterens hyllest
Også Ida Eides søster, Mari, la ut et innlegg på Instagram søndag kveld.

Her skriver hun om sjokket og sorgen over å ha mistet storesøsteren.

«Livet blir aldri det samme uten storesøsteren min <3 Jeg tenkte du skulle være hos meg for alltid <3 Ingen elsket livet mer enn deg <3»

Saken fortsetter under innlegget

Skulle fri
Ida Eide ble begravet fra Lidar kirke i Øystre Slidre i Valdres, fredag 14. september.

Samboer Nils-Ingar Aadne var blant de mange som holdt tale i kirken. Her avslørte han at han hadde planlagt å fri til sin kjære, skriver VG.

– Ida hadde noen faste ting hun pleide å si innimellom. Én av dem var «Jeg vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten deg». Nå er det jeg som ikke vet hvordan jeg skal klare meg uten deg. Fremtiden er der fortsatt, men uten deg. Uten den fantastiske jenta jeg fant på Beitostølen, som jeg delte alt med. Nå er det bare minnene igjen. Alt er vanskelig nå, utenom å fortsatt si, jeg elsker deg, sa Aadne i sin tale, ifølge avisen.


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler