Skeikampen viser seg fra sin beste side om dagen
Skeikampen viser seg fra sin beste side om dagen Foto: Rune Slåsletten
0:00 | 2:42
- Nå viser fjellet seg fra sin aller beste side. Snøen tungt på trærne og det er en helt magisk stemning her oppe, sier Kjetil Hugin i P4s Skirapport som er sendt fra Norefjell de siste dagene.

Norefjell har kommet godt i gang med sesongen nå og har nypreparerte bakker på begge sider av fjellet. Til helgen åpner også forbindelsen over fjellet.

Fnugg.no finner du oversikt over stå i ditt favoritt-skisenter.

En halvmeter nysnø
Meteorologene spår mye snø i sør frem mot helgen. Om du er glad i offpiste kan Hovden skisenter være et godt alternativ. I beste fall kommer det opp mot en halvmeter deilig pudder.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Pudder i Hemsedal
Slik var det i Hemsedal tidligere i uka. Foto: Kalle Hägglund

Kle godt på deg
Det kalde været vil også holde seg i hele landet og snøkanonen går for fullt slik at stadig flere bakker og skisentre vil åpne. Både Hemsedal og Trysil har rundt 30 åpne bakker og Hafjell har åpnet helt fra topp til bunn.

Temperaturene skal holde seg lave også mot helgen, så det er viktig å kle godt på seg.

- En balaklava under hjelmen og varmesåler i støvlene er kanskje det beste tipset akkurat nå, sier Kjetil.

Hafjell
I Hafjell produseres det enorme snømengder om dagen. Foto: Christian Bråtebekken

Gratis skikjøring neste helg
Det er også viktig å merke seg søndag 17. januar. Da arrangerer over 100 skisteder «Åpen bakke» og inviterer til gratis skikjøring. MEN siden det er et begrenset antall heiskort må du må være kjapt ute og registrere deg på Fnugg.no.

- For en gangs skyld er faktisk det beste i livet gratis, sier Kjetil som håper å møte ekstra mange ute akkurat denne dagen.

Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler