Det har kommet nysnø både i øst og vest. Noen steder har det ramlet ned over en meter! Her ser du hvor du bør dra! Video: P4
0:00 | 2:28
- Dette blir en fantastisk skihelg mange steder med både sol og nysnø. Aller best blir det i vest og sør, sier Skirapport-sjef Kjetil Hugin.

Voss sesongåpner denne helgen med 150 cm puddersnø. Sogndal har over 120 cm. Røldal åpner også for sesongen med masse pudder, det kom nye 40 cm i natt. Myrkdalen har nå rundt to meter med snø og Hovden melder om nok pudder til alle som vil ha. 

- Bare pass på skredfaren – sånn at det ikke blir tidenes kjipeste skidag, sier Hugin.

Myrkdalen
Det går mot en kanonhelg i Myrkdalen Foto: Per FinneLenger nord er det litt annen verden. Tromsø håper å åpne heisene om en uke. Oppdal har nå lagt nok snø til å åpne to kilometer bakke denne helgen.
 

Oppdal
Oppdal åpner 2 kilometer bakke til helgen


På østlandet er forholdene bedre.  Trysil har fått 20 cm nysnø i løpet av uka, og håper å ha 18 åpne bakker til helgen. Hemsedal har også fått 20 cm. Der blir det skikjøring fra alle de tre toppene. Hafjell har 8 åpne bakker og Kvitfjell bra skikjøring på begge sider av fjellet. 

Her ser du oversikt over alle de store norske skistedene

Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler