– Å dra til Alpene er litt som å dra til Syden. Det er fint på stranda i Norge om sommeren, men det er enda bedre i Syden, forteller P4s egen skirapportsjef, Kjetil Hugin, i en rykende fersk oppdatering fra skiparadiset Zauchensee i Østerrike.

Nå ønsker vi å kåre det norske folkets alpefavoritt, og har laget en liste over de 10 beste skistedene i Alpene. Velg din favoritt fra listen under og legg igjen navn og telefonnummer. Alle som stemmer er med i trekningen om en tur for to til Alpene med STS Alpereiser.

Kjetil Hugin

Nordmenn drar hovedsaklig til Østerrike på skiferie, men også italienske, franske og sveitsiske alper har mye å by på.
– Det er vanskelig å trekke frem en favoritt, men generelt kan man si at Østerrike har de beste festene, Italia den beste maten og Frankrike den beste vinen. Sveits drar du bare til om du har egen bankkonto, ler Hugin.

Stem på din favoritt i skjemaet under. Favoritten kåres i P4s Helgefrokost førstkommende lørdag. Da trekker vi også vinneren av en tur til Alpene for to personer.


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler