I FRITT FALL: Tiger Woods stuper på verdensrankingen. Bildet er fra siste gang vi så ham i en golfturnering, i august 2015.
I FRITT FALL: Tiger Woods stuper på verdensrankingen. Bildet er fra siste gang vi så ham i en golfturnering, i august 2015. Foto: Ap
Ikke siden han var amatørspiller, i 1996, har Tiger Woods ligget lavere på den offisielle rankinglisten over verdens beste golfere. Nå er han på en 508. plass.

Tiger Woods har ikke spilt en turnering siden august 2015 på grunn av en ryggskade. I desember fortalte han verden at han var i gang med trening og spill igjen, men på hjemmesiden hans er det fortsatt ingen opplysninger om når han gjør comeback. 

Ryktene går nå om at han kanskje skal spille Players Championship fra 12. mai. I følge golfweek.com så har Tiger booket rom til turneringen.

Det er australske Jason Day som topper rankingen, med Jordan Spieth på andre og Rory McIlroy på tredjeplass.

Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere kanaler