INGEN OVER - INGEN VED SIDEN: Tiger Woods har gjort mer for golfsporten en noen annen. Nå gjør han comeback - igjen.
INGEN OVER - INGEN VED SIDEN: Tiger Woods har gjort mer for golfsporten en noen annen. Nå gjør han comeback - igjen. Foto: AP
Ingen har vært bedre. Ingen har vært større kjendis. Ingen har tjent mer penger på golf. Ikke i nærheten en gang. Ingen enkeltperson er viktigere for golfsporten i verden enn Tiger Woods.

Flere slag i bagen
Han har gjort comeback før. Han skulle gjort comeback igjen i høst, men det ble utsatt. Han var ikke klar etter ryggoperasjonen i fjor. Nå er han klar.

- Jeg har langt flere slag i bagen nå. Tidligere i høst kunne jeg bare slå noen få typer slag, nå har jeg kontroll over alle typer slag, sier Tiger Woods til USA Today.


Nr. 879 i verden
Det er femten måneder siden Tiger sist spilte en turnering. Han har stupt til nummer 879 på verdensrankingen. Denne uken spiller han Hero World Challenge, hans egen turnering som gir penger til hans egen veledighetsorganisasjon - Tiger Woods Foundation.

Nervøs
Tiger Woods har vunnet 14 major-titler og 79 turneringer på PGA-touren. Denne uken blir han utfordret av noen av verdens beste spillere. Amerikaneren Dustin Johnson er ranket 2 i verden, landsmannen Jordan Spieth nummer 4, svenske Henrik Stenstrøm er nummer 5 i verden. Tiger innrømmer at han er nervøs.

- Ja, jeg er nervøs. Jeg er alltid nervøs før en turnering. Man skal være nervøs, hvis ikke betyr ikke golf nok for deg, sier Woods til den amerikanske avisen.


Det er Eurosport Norge som viser Hero World Challenge på TV i Norge.

Flere kanaler