POPULÆR: 30.000 billetter til konserten på Ullevål stadion i sommer ble torsdag revet vekk på 25 minutter.
POPULÆR: 30.000 billetter til konserten på Ullevål stadion i sommer ble torsdag revet vekk på 25 minutter. Foto: Reuters
Torsdag morgen ble billettene til Bruce Springsteens konsert på Ullevaal stadion i sommer lagt ut for salg. Det tok bare 25 minutter før alle de 30.000 billettene var revet bort.

Prisen varierte fra 800 til 1500 kroner, men allerede få timer senere selges billetter for mangedobbel pris på svartebørsmarkedet.


7000 kroner
På nettstedet Viagogo koster nå de dyreste billettene mer enn 7000 kroner, skriver NRK.

Hos Billettservice synes man lite om praksien, men det er lite de får gjort.

- Vi synes det er veldig trist at folk kjøper opp billetter og at ekte fans må betale mye mer for å få sett konserten, sier markedsdirektør i Billettservice, Tormod Olsen, til kanalen.

Følger sveitsiske lover
Heller ikke Forbrukerombudet klarer å stanse salget, ettersom Viagogo holder til i Sveits og dermed innretter seg etter sveitsiske lover.

NRK har vært i kontakt med selskapet, som nekter for at folk kjøper opp billetter for å selge videre. De hevder det dreier seg om enkeltpersoner som har fått tak i billetter via f.eks. sponsorer.


bruce
PÅ TURNÉ: Bruce Springsteen & The E Street Band er for tiden på en omfattende verdensturné. Bildet er fra Cleveland, USA, i år. Foto: ApFlere saker

Provoserte sykepleiere -Det er provoserende at folk ikke tar ansvar og overholder smittevernreglene. Tirsdag 11.08 2020
Flere kanaler