Lemmy Kilmister under "Revolver Golden Gods Awards" i Los Angeles i 2015.
Lemmy Kilmister under "Revolver Golden Gods Awards" i Los Angeles i 2015. Foto: Ap

Vokalist i legendariske Motörhead, Ian «Lemmy» Kilmister, døde 70 år gammel etter kort tids sykdom på slutten av fjoråret.

Måtte flyttes

Først var det meningen at minneseremonien skulle være på Lemmys favorittbar "Rainbow" som ligger på Sunset Boulevard i L.A.. Men etter hvert som responsen fra fansen stadig ble større skjønte arrangørene fort at de måtte gjøre det hele mer tilgjengelig.

Nå forandres planene og det blir en stor minneseremoni langs hele "Sunset Strip" (en kjent del av Sunset Boulevard i Los Angeles) der hvor fans, venner og sikkert en god del kjendiser også vil samle seg på lørdag for å minnes legenden.

Artikkelen fortsetter under bildet....

Lemmy i Motörhead.
Lemmy Kilmister på Glastonbury-festivalen i England, 26. juni i fjor. Foto: Reuters

For langt å reise?

Du kan også se seremonien på nett. Motörheads offisielle youtube-kanal vil sende live fra arrangementet i L.A. på lørdag.

Flere tusen fans har også startet en stor underskriftskampanje for å få reist en statue av Lemmy, nettopp på Sunset Boulevard i Los Angeles.


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler