Nettstedet Nathaniel-knows har invitert strippere til å dele sine villeste og rareste historier.

Det er liten tvil om at de havner i situasjoner du og jeg HELDIGVIS aldri kommer til å havne i!

Fosterfest
En mannlig stripper deler historien om en gravid kvinne som kom inn og ønsket seg en lap dance. Hun ønsket at babyen skulle få oppleve stripping allerede før fødselen.

Tær og sokkemoro
- Jeg hadde en fast kunde som elsket å slikke på tærene mine. Han bet til og med på neglene, i tillegg til at han ønsket å kjøpe mine brukte sokker.

Saken fortsetter under bildet
stripper


Barnebarnet
- En mann maste på meg HELE kvelden, og ville at det var akkurat meg som skulle danse for han. Da jeg spurte om hvorfor han absolutt måtte ha meg, svarte han at jeg var prikk lik barnebarnet hans. Det likte han.

Balleklem
- En av mine kunder, en gammel mann, elsker at jeg tråkker testiklene flate. Han liker når jeg både sparker og tråkker de ned i gulvet.

Saken fortsetter under bildet
stripper4


Blodsmak
Det fortelles også om en stripper som hadde et uhell på scenen, og falt ned fra strippestangen. Det endte med blodsøl på gulvet, hvor en mann stormet bort for å smake på blodet!

Rumpebiting
- Jeg hadde en kunde som ikke klarte å styre seg. Han måtte alltid bite meg hardt i rumpa. Det var så vondt at jeg måtte sparke han bort. Fikk et flott arr til minne.

Flere saker

Ap lover rask vurdering av ulvejakt Arbeiderpartiet lover en rask vurdering av om de vil støtte mer ulvejakt. Mandag 27.01 2020
Flere kanaler