SUPERDUO: The Boss overrasket publikum i Madison Square Garden.
SUPERDUO: The Boss overrasket publikum i Madison Square Garden. Foto: Paul McCartney
Det blir ikke så mye større enn Paul McCartney live. Nå du legger til verdens mest berømte arena, "The Boss" og en gammel Beatles-klassiker, ja da har du den perfekte komboen for en musikalsk begivenhet. Se video nederst i saken.

"I Saw Her Standing There"
Paul McCartney er for tiden på turné i USA og har denne helgen holdt flere konserter i Madison Square Garden i New York. Fredag kveld dukket Bruce Springsteen opp, og hadde i tillegg selskap av sin band-venn Steven Van Zandt.

Til enorm jubel fra salen ble Springsteen invitert opp på scenen av McCartney. Sammen med E-Street Band gitarist Steven Van Zandt (Little-Steven også kjent fra Lillyhammer) fremførte de 1963-klassikeren "I Saw Her Standing There", to ganger.

Som McCartney skriver på sin egen Instagram-profil; - "Rockin' out with The Boss--Sounded so good we had to do it twice!"

Rockin' out with The Boss--Sounded so good we had to do it twice! #OneOnOne

A post shared by Paul McCartney (@paulmccartney) on


Låta, som er åpningssporet på Beatles' debutalbum "Please Please Me", er skrevet av John Lennon og Paul McCartney.

LES OGSÅ:
Magiske Springsteen og E Street Band

Ikke første gang
Springsteen og McCartney har stått sammen på scenen også tidligere. I 2012 var rollene omvendt, da Springsteen inviterte McCartney opp scenen under sin konsert i Hyde Park i London.

Da fremførte de "Twist and Shout", under konserten som også vil bli husket for at vaktene til slutt trakk ut strømmen for å avslutte showet som hadde gått langt utover tilllatt tid.

På hver sin turné
McCartney er for tiden på turné i USA og fortsetter med flere konserter i Madison Square Garden, Barclays Center i Brooklyn og Nassau Coliseum på Long Island.

USA-turnéen avsluttes i Detroit 1. oktober.

Bruce Springsteen spiller flere konserter på Walter Kerr Theatre i New York i vinter.

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler