Foto: AFP
Tidligere denne måneden donerte Taylor Swift 90.000 Norske kroner til 16 år gamle, Trinity Foster. Swift donerte pengene for å dekke store deler av medisinregningene for henne. 


Trinity er stor fan av Swift og holdt sin egen slippfest fra sykesengen da Taylor kom ut med sitt nye album "lover".


Kreften til Trinity har hatt stor spredning og derfor har hun lagt ut profilen sin på GoFoundMe, som er et nettsted for innsamling av penger for å kunne finansiere ulike prosjekter. Profilen og slippfesten til Trinity fanget oppmerksomheten til Swift.
Som notat under penge donasjonen skriver hun: "Trinity, jeg så bilde fra slippfesten du holdt fra sykesengen din og ville si takk for at du er så snill og støttende! Håper jeg kan gi deg en stor klem snart, men i mellomtiden sender jeg deg dette og all min kjærlighet."

Taylor Swift har et nært forhold til sykdommen da hennes mor ble rammet av kreft for fire år siden, og som nylig fikk tilbakefall. 


 

Flere saker

KS: - Må skrote forslag fra om skattelegging av vannkraftverk Kraftkommuner frykter at de mister store inntekter hvis skatteleggingen av vannkraftverk endres. Tirsdag 14.01 2020
Krever turistskatt for å håndtere turismen Norsk reiseliv vil ha turistskatt for å håndtere økende turisme. Torsdag 16.01 2020
Flere kanaler