KOLLISJON: Chris Soules forlot et hjelpesløst offer på ulykkestedet.
KOLLISJON: Chris Soules forlot et hjelpesløst offer på ulykkestedet. Foto: Scanpix
0:00 | 1:06

OPPDATERT: Hør lydklippfra den dramatiske nødsamtalen. 


Chris Soules (35) var med i “The Bachelorette” i 2014 hvor han fikk hjertet sitt knust Andi Dorfman og fikk muligheten til å selv figurere som “The Bachelor” året etter. Forholdet med Whitney Bischoff tok raskt slutt.


I går natt ble Chris arrestert i Arlington etter å ha stukket av etter en påkjørsel. Han kjørte en Chevy Pickup og kræsjet med en traktor som ble slengt ned i en grøft.


Traktorsjåføren ble kjørt til sykehus, men livet stod ikke til å redde. Det viser seg nå at offeret var en nabo av ham.


Noen timer senere ble Chris arrestert og ifølge TMZ har politiet også beslaglagt ølbokser som ble funnet i bilen hans.


Soules ringte selv ambulanse, men forsvant fra åstedet før nødetatene var på stedet. Lydklipp fra de dramatiske minuttene hører du øverst i saken.

Han er nå arrestert for å ha rømt fra åstedet. I forbindelse med å kunne påvise promille mistet politiet også dyrebare timer da Soules nektet å komme ut av huset sitt før politiet kunne fremvise en ransakelsesordre.

I følge TMZ vil også telefonloggen spille en stor rolle i etterforskningen. Hvis han var aktiv på sosiale medier eller sendte meldinger mens han kjørte vil dette svekke forsvaret hans.

Soules har slettet både Twitter og Instagram. 


Flere saker

Vinn 50.000,- til ditt idrettslag!
Vinn 50.000,- til ditt idrettslag! Tirsdag 19.05 2020
- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler