KOLLISJON: Chris Soules forlot et hjelpesløst offer på ulykkestedet.
KOLLISJON: Chris Soules forlot et hjelpesløst offer på ulykkestedet. Foto: Scanpix
0:00 | 1:06

OPPDATERT: Hør lydklippfra den dramatiske nødsamtalen. 


Chris Soules (35) var med i “The Bachelorette” i 2014 hvor han fikk hjertet sitt knust Andi Dorfman og fikk muligheten til å selv figurere som “The Bachelor” året etter. Forholdet med Whitney Bischoff tok raskt slutt.


I går natt ble Chris arrestert i Arlington etter å ha stukket av etter en påkjørsel. Han kjørte en Chevy Pickup og kræsjet med en traktor som ble slengt ned i en grøft.


Traktorsjåføren ble kjørt til sykehus, men livet stod ikke til å redde. Det viser seg nå at offeret var en nabo av ham.


Noen timer senere ble Chris arrestert og ifølge TMZ har politiet også beslaglagt ølbokser som ble funnet i bilen hans.


Soules ringte selv ambulanse, men forsvant fra åstedet før nødetatene var på stedet. Lydklipp fra de dramatiske minuttene hører du øverst i saken.

Han er nå arrestert for å ha rømt fra åstedet. I forbindelse med å kunne påvise promille mistet politiet også dyrebare timer da Soules nektet å komme ut av huset sitt før politiet kunne fremvise en ransakelsesordre.

I følge TMZ vil også telefonloggen spille en stor rolle i etterforskningen. Hvis han var aktiv på sosiale medier eller sendte meldinger mens han kjørte vil dette svekke forsvaret hans.

Soules har slettet både Twitter og Instagram. 


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler