NY TREND: Hvis dette blir 2017s største treningstrend er det gode sjanser for å gjennomføre nyttårsforsettene.
NY TREND: Hvis dette blir 2017s største treningstrend er det gode sjanser for å gjennomføre nyttårsforsettene. Foto: www.bieryoga.de
Det er ikke sikkert du har kommet så godt  i gang med treningen i 2017 som du kanskje hadde håpet på, men med denne nye treningstrenden fra Berlin blir alt mye lettere. 

Tyskerne har nemlig kommet på en geniale idé, de har kombinert trening med øl, eller nærmere bestemt yoga med øl, skriver svenske Expressen.  

«Øl-yoga er et ekteskap mellom to store kjærligheter – øl og yoga. Begge er flere hundre år gamle terapier for kropp og sjel», skriver «BierYoga» på sine nettsider

Saken fortsetter under bildet
BierYoga
PRAKTISK: Ølflaskene brukes aktivt i løpet av yogatimene. Foto: www.bieryoga.de

LES OGSÅ: Genforskning viser at kroppen eldes best med en øl om dagen

Det er Emily og Jhula som er initiativtakerne bak «BierYoga». De er sertifiserte yogalærere og beskriver seg selv som ekte øl-elskere. De mener øl og yoga går godt sammen og utfyller hverandre. 

«Gleden ved å drikke øl og den avslappende tilstedeværelsen ved yoga komplimenterer hverandre og skaper en opplevelse som gir energi», skriver de på nettsiden. 

Saken fortsetter under bildene
BierYoga
BALANSE: Øl-yoga kombinerer to gleder i livet, mener skaperne Emily og Jhula. Foto: www.bieryoga.de

BierYoga
SOSIALT: Du får trent samtidig som du tar en øl med en venn. Kan det bli bedre? Foto: www.bieryoga.de


På nettsiden forklarer Emily og Jhula at øl-yoga passer for øl-elskere som liker yoga, yogis som liker øl og for alle andre som er nysgjerrige og gamle nok til å nyte alkohol. Men de forklarer også at de er helt seriøse.

«Øl-yoga er gøy, men det er ikke en spøk. Vi har blandet sammen filosofien bak yoga og nytelsen ved å drikke øl for at man skal kunne oppleve den høyeste form for bevissthet», forklarer de på hjemmesiden. 

Så nå er det bare for oss nordmenn å vente på at noen starter opp en øl-yoga gruppe her til lands, eller kanskje bare begynne på egenhånd. 

BierYoga
NYTELSE: Øl-yoga handler ikke om å bli beruset, men om å oppnå den største mulig nytelse for kropp og sjel. Foto: www.bieryoga.deFlere kanaler