Det er sommer og sol, 25 grader, palmene svaier lett i brisen og Josh og Bro har akkurat satt en ny rekord. I et hundeløp.

Santa Barbara
Vi nordmenn tenker snø, vidde, kulde, slede, is i barten og hunder med tunga på slep. I California er det en ny trend som gjelder: Hundeløp. Det er rett og slett eier med hund i bånd som løper en mile (1,6 kilometer). I år stilte 74 duoer til start i "The dog mile". 

Ny rekord
Josh Helton og hans 18 måneder gamle blanding av labrador og pit bull løp inn på 4 minutter og 15 sekunder. 4 sekunder bedre enn andremann - og hund. Bare flaks, i følge den to-beinte:

- Det var bare kaos før start. Bro stod med snuta feil vei og ville leke med de andre hundene, sier en stolt matfar og løper.

Raskere uten hund
Helton hadde egentlig tenkt til å stille i eliteklassen. Uten hund. Men Helton, som har personlig rekord på 4:12 (fortsatt uten hund), på 1 mile har fått lite tid til trening i det siste. Så han tenkte at han like godt kunne ha det litt moro sammen med sin firbeinte venn.

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler