HUNDELØPER: Nå kan du søke på stillingen som hundeLØPER i USA
HUNDELØPER: Nå kan du søke på stillingen som hundeLØPER i USA Foto: Shutterstock
En hundepasser kjenner vi arbeidsoppgavene til; Holder hunden med selskap, mater den firbente og GÅR en tur med den. Nå søker et firma i Texas etter folk til å LØPE tur med hunder.

Dog runner
Liker du å trene og elsker du hunder? Bli profesjonell hundeløper! Står det i annonsen på My Best Friend pet services i San Antonio i Texas. Interessert?

I stillingsbeskrivelsen står det at du:

- Må elske hunder
- Må være i god form og skadefri
- Må like å løpe og gå i sol og regn
- Må kunne løfte 10 kg +
- Må ha gjennomført (eller være villig til å gjennomføre) et kurs i førstehjelp for dyr

80 kilometer i uken
Runnersworld har snakket med eieren av My Best Friend, Shary Willis. Hun er en av fem personer i bedriften som allerede er hundeløpere. Nå trenger de flere. Hun sier det fort kan være snakk om å løpe 80 kilometer i uken med hunden i bånd og at de kommer til å være strenge når de ansetter folk:

- Den siste testen på opptaksprøven kommer til å være en fire-fem løpeturer med hund for å se om de holder ut. Og det blir ikke bare en hund av gangen, men opptil tre, sier hun.

Fortsatt interessert? 
Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
- Viktig at Vy vinner
- Viktig at Vy vinner Mandag 09.12 2019
Flere kanaler