OPERERT: Tiger Woods har gjennomgått nok en ryggoperasjon.
OPERERT: Tiger Woods har gjennomgått nok en ryggoperasjon. Foto: AFP
Nå er han trolig ute resten av sesongen, skriver Norsk Golf.

Må hvile
Rett før helgen skrev Tiger Woods på sin nettside at han har gjennomgått nok et inngrep på grunn av smerter i ryggen. Det er hans fjerde ryggoperasjon siden september 2014.

Woods forteller ikke nøyaktig når han ble operert og kan heller ikke si når han er tilbake igjen på golfbanen, men ifølge en pressemelding må han hvile i flere uker før han kan trene igjen. Pasienter med lignende operasjoner er vanligvis ikke tilbake i full aktivitet før etter seks måneder.

Tiger Woods har vært verdensener i 683 uker. Nå er han rangert som nummer 808 i verden. Den høyest rangerte nordmannen i verden er Espen Kofstad på 368. plass.


Har kjempet lenge
Golfspilleren sier at operasjonen gikk bra og at han nå gleder seg til å kjenne effekten av den.

– Jeg har tro på at dette vil dempe spasmene og smertene i ryggen min.

Tiger Woods prøvde, men måtte trekke seg fra Dubai Desert Classic i februar. Det var hans tredje turnering etter skadeopphold på 16 måneder.

– Jeg ser frem til å leve et normalt liv, leke med barna mine, spille konkurransegolf og leve uten smertene jeg har kjempet mot så lenge, sier Woods.

LES OGSÅ: Amber Heard har kapret bilmilliardær

Flere saker

Naive foreldre kan gi mer ungdomsfyll - Ungdom vil drikke mer ansvarlig hvis de ikke får smake alkohol hjemme før de fyller 18 år. Lørdag 14.09 2019
Flere kanaler