Vi har tatt en kjapp test (for å rekke julehandelen) av Polar A360.

Kjapt oppsummert:
+ Kjapp til å finne pulsen
+ Vanntett
+ Behagelig på armen
+ Enkel å betjene

- Dyr (kr. 1999,-)
- Mangler GPS
- Remmen løsner lett

Opp av sofaen
Dette er en veldig avansert aktivitetsmåler med pulsmåling på håndleddet, varsler fra smarttelefonen din og berøringsskjerm i farger. Det betyr at du kan starte registreringen av en treningsøkt så snart du er oppe av sofaen. Uansett hva slags trening du skal i gang med. Når du er ferdig, synkroniserer du økta rett inn på en treningskalender via telefonen din.

Puls + Smart = Praktisk
For mitt bruk (midtlivskrise-trening) fungerer pulsmålingen bra. Den leser pulsen kjapt og nøyaktig nok. Like bra som et pulsbelte. Det er også deilig å få varsel på armbåndet når noen ringer eller sender melding. Så slipper jeg å lete opp telefonen unødvendig.

Savner GPS
Denne klokken har alt. Bortsett fra GPS. Som betyr at den mangler mye. For du kan registrere all type aktivitet på A360, men du får ikke vite hvor langt du har syklet, løpt eller gått på ski. Kun hvor lenge og hvor høy puls du har hatt. 

Artikkelen fortsetter under bildet


Alternativer
Om du er villig til å ofre pulsmålingen på håndleddet og heller ta på deg et pulsbelte ved behov, synes vi Polars M400 virker som en bedre treningsklokke. De koster akkurat like mye. Vi kan også anbefale Garmin Vivoactive, selv om den er litt dyrere.


Fakta:
Batteritid: Opptil to uker med aktivitetssporing hele døgnet, inkludert én times trening per dag uten bruk av smartvarsler (ifølge Polar)
Vekt: 34 gram
Skjermstørrelse: 13 x 27mm 
Vanntett: Ja 
Lagring: 200 timer trening lagres på klokka
Veiledende pris: 1999,- kr.
Flere kanaler