DYREPLAGERI: Denne skilpadden ble reddet av noen forbipasserende etter at en gruppe turister hentet den ut av vannet for å ta bilder av den.
DYREPLAGERI: Denne skilpadden ble reddet av noen forbipasserende etter at en gruppe turister hentet den ut av vannet for å ta bilder av den. Foto: Green Area International, Jason Mier, Animals Leba
Det var på en strand i Beirut i Libanon, tidligere i sommer, at noen turister var mer opptatt av å få tatt egne, unike feriebilder enn velferden til en lokal skilpadde. 

Skilpadden svømte ikke så langt fra land og da strandgjestene oppdaget den klarte de ikke å la den være i fred. I steden for å se på skilpadden ble den dratt opp på land.


Mange gjester ble vitne til hendelsen, men det tok lang tid før noen grep inn og stoppet dyreplageriet, skriver det svenske nettstedet Newsner.

Et vitne fortalte til organisasjonen «Animals Lebanon» at i tillegg til å bli stått på ble skilpadden også slått med en pinne. Det er organisasjonen som har lagt ut en video med bilder av hendelsen på YouTube.

Etter en stund kom det noen dyrevenner og tok seg av skilpadden. De tok kontakt med ulike dyreorganisasjoner og vetrinærer. Skilpadden fikk antibiotika og ble ikke sluppet fri før etter flere dager, skriver organisasjonen. 


Se videoen under


Flere saker

Provoserte sykepleiere -Det er provoserende at folk ikke tar ansvar og overholder smittevernreglene. Tirsdag 11.08 2020
Flere kanaler