Norsk tale Video: United International Pictures
Følg med klokken 14.45 for å få med deg ukens filmspørsmål. Når du har løsningen, send en SMS med kodeord P5 og svaret ditt til 1904.

Ukas P5-film er Angry Birds-filmen:
Paradiset Fugleøya er befolket av fugler som aldri har brydd seg særlig om å lære å fly. Innbyggerne tolererer ikke hissigpropper, noe som er dårlige nyheter for Red, som har slitt med temperamentet helt siden han var liten.

GRISEINVASJON
Når grisene ankommer Fugleøya og stjeler eggene til innbyggerne, er det opp til Red og vennene hans å få dem tilbake. Foto: United International Pictures

En dag ankommer en gjeng griser øya, hvor de blir tatt godt imot av fuglene. Når det viser seg at grisene har stjålet alle fugleeggene er det opp til Red og kompisene hans å slippe sinnet løs og hente hjem eggene, før de blir til et griseherremåltid.

Historien før spillet
Animasjonsfilmen forteller historien før det populære mobilspillet, om hvorfor fuglene er så opptatt av å knuse de grønne grisene og hvorfor de bruker sprettert for å få det til.

Blant de norske stemmene finner vi Håvard Bakke, Calle Hellevang-Larsen, Hans-Erik Dyvik Husby, Marte Stokstad, Harald Mæle og Stian "Staysman" Thorbjørnsen.

Flere kanaler