Foto: Maria Lillebo/ P4

Det er nøyaktig ett år siden Christer Falck (38) ga ut singelen « My Boobs are OK» med Lene Alexandra, på selveste kvinnedagen i fjor. Han innrømmer at han gjorde det for å lage litt bråk.

 

Lyver 70 prosent

- For moro skyld skulle vi lage en uverdig avslutning, men så tok det helt av. Jeg har gitt ut 650 sanger, men « My Boobs are OK» har fått 80 prosent av oppmerksomheten. Det har vært et helt vilt år, det finnes så mange kåte journalister der ute som skriver om Lene Alexandra bare hun skal til tannlegen. Folket vil ha pupp, sier Christer Falck i portrettintervjuet i Dagbladets Magasinet.

 

Det finnes kanskje ingen som like utspekulert kan manipulere seg til spalteplass som Christer Falck. Om det han sier er sant eller ikke, er mindre viktig. Selv anslår han at omtrent 30 prosent av det han forteller i portretter er sant.

 

Det som er sant, men som nesten ingen tror, er at mannen aldri har smakt alkohol.

 

- Som utroskap

- Aldri. Folk er stadig fascinert av det, men jeg synes det er utrolig at andre velger å begynne. Når tok du et standpunkt å starte med noe som bare er dritt? Ingen liker alkohol første gang. Alle som drikker har dårlige opplevelser, de spyr og får vondt i hodet. Likevel velger de å putte kroppen full av gift. Jeg nærmer meg 40 år, og begriper fortsatt ingenting av det der.

 

- For meg er det like utilgivelig å ha en kjæreste som drikker, som at hun ligger med en annen, sier Falck til Magasinet.

 

Og han tuller ikke. Hans eget bryllup i 2001 var alkoholfritt, noe som for øvrig ikke ble noen suksess.

 

- Det var skikkelig mislykka, en utrolig kjipt og trykket stemning. Folk klarer ikke å sosialisere seg i alkoholfrie settinger. Jeg dro hjem halv elleve.

 

Flere kanaler