Foto: Charlotte Engerdahl
Tirsdag kveld spilte Robbie Williams foran 35.000 entusiastiske publikummere i Granåsen i Trondheim. For én av dem ble likevel kvelden helt spesiell.

Charlotte Engerdahl (26) fra Lillestrøm har vært på fire Robbie-konserter tidligere, og har alltid drømt om å bli tatt opp på scenen.


Fikk øyekontakt
Da popstjernen dro igang monsterhit'en «Somethin' Stupid» tirsdag kveld, gikk drømmen endelig i oppfyllelse.

– Jeg følte at han gikk og så etter noen, så fikk jeg øyekontakt med han, forteller Engerdahl til Adressa, som først omtalte saken. 

26-åringen sto på første rad, og begynte å peke mot Williams for å oppnå mer kontakt.

– Så spurte han om jeg ville komme opp – det var en helt vanvittig følelse. Jeg klarer ikke å beskrive det egentlig, forteller hun til avisen.

charlotte
OVERLYKKELIG: Charlotte Engerdahl forteller at hun klarte å få øyekontakt med superstjernen før hun ble tatt opp på scenen. Foto: Charlotte Engerdahl

26-åringen forteller at hun begynte å gråte og skjelve fordi hun var overlykkelig for å få komme opp, men at artisten holdt rundt henne og beroliget henne mens han sang.

Rett før hun gikk ned fra scenen fikk hun summet seg og tatt en selfie med superstjernen.

– Overlykkelig
Dagen etter har det fortsatt ikke gått opp for henne hva hun har vært med på.

– Jeg sitter med en utrolig god følelse som ikke kan beskrives. Jeg er overlykkelig, sier Engerdahl til P4.


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler