STJERNE: Skuespiller Richard Gere er kjent for roller i filmer som «En offiser og en gentleman», «Pretty Woman» og «Chicago».
STJERNE: Skuespiller Richard Gere er kjent for roller i filmer som «En offiser og en gentleman», «Pretty Woman» og «Chicago». Foto: AP
Richard Gere (68) og Alejandra Silva (35) skal gifte seg i løpet av få uker. Det skriver flere internasjonale medier, deriblant spanske ABC og britiske Daily Mail.

De to offentliggjorde forholdet sommeren 2015, og har siden den gang hatt et slags avstandsforhold, ettersom Gere bor i USA og Silva fortsatt bor i Spania.

Ifølge The Sun har paret planer om å gifte seg 5. mai – med bare de nærmeste til stede.

Ryktene om en forlovelse begynte å svirre i slutten av 2017, da Silva ble observert med noe som minnet om en forlovelsesring, skriver Seher, som først omtalte saken i Norge.

Saken fortsetter under bildet
gere
PAR: Richard Gere og kjæresten Alejandra Silva, her på rød løper i november 2015. Foto: AP

– Veldig omtenksom
«Pretty Woman»-stjernen kommenterte forholdet til Silva i et intervju med Aftonbladet i april i fjor.

– Hun er veldig omtenksom og har alle de fine kvalitetene. Men mest handler det om energi, om å utvikle seg og leve i nuet. Det er veldig viktig for meg, sa Gere.

Han har tidligere vært gift to ganger. Først med Cindy Crawford, fra 1991 til 1995, og deretter med Bond-piken Carey Lowell, fra 2002 til 2016. 

Forholdet til sistnevnte tok slutt i 2013, men de to kranglet om pengefordeling i tre år før skilsmissen endelig ble et faktum.

Gere og Silva har foreløpig ikke bekreftet bryllupsplanene offentlig.

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen: – Gråter fire ganger om dagen

Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler