SKADET: Jakob Oftebro fikk alvorlige brannskader i ulykken i Stockholm. Arkivfoto: NTB scanpix
SKADET: Jakob Oftebro fikk alvorlige brannskader i ulykken i Stockholm. Arkivfoto: NTB scanpix
Jakob Oftebro (32) skal ha pådratt seg annengrads forbrenning i ansiktet i ulykken forrige helg. Det opplyser administrerende direktør Marit Lien i Peer Gynt til lokalavisen GD (krever innlogging).

I begynnelsen av august skal Jakob og faren Nils Ole Oftebro etter planen spille sammen i Peer Gynt-forestillingen ved Gålåvatnet – og Lien har fortsatt et håp om å få til dette.

– Målet er at Jakob skal spille på Gålå i sommer. Men han skal unngå å bli utsatt for sol. Vi er i dialog med agenten hans og har foreslått løsninger for dagprøver, og har sendt forslag til hvordan vi skal løse dette, sier Lien til avisen.

Hun opplyser at at det kan bli aktuelt å flytte forestillinger til litt senere på kvelden for å unngå for mye sol-eksponering.

Saken fortsetter under innlegget

Molotov cocktail
Ulykken skjedde under innspillingen av TV-serien Hamilton i Stockholm forrige helg, og Oftebro ble skadet av en såkalt molotov cocktail da han skulle spille inn en scene mellom politi og demonstranter.

Svensk politi bekreftet senere at skuespilleren hadde fått brannskader i ansiktet.

Mandag kom Jakob Oftebro med sin første uttalelse etter ulykken, der han takket for all støtte.


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler