ALLE SKAL FÅ: Medarbeiderne hos Meny Åneby, her representert ved Ifti og Cathrine, sørget for at filmteamet fikk med seg 200 plater - i alt 40 kilo sjokolade.
ALLE SKAL FÅ: Medarbeiderne hos Meny Åneby, her representert ved Ifti og Cathrine, sørget for at filmteamet fikk med seg 200 plater - i alt 40 kilo sjokolade. Foto: Privat
James Bond-feberen herjer i Nittedal, der den kommende filmen om den legendariske agenten spilles inn mellom 25. mars og 2. april.

Det er et enormt hemmelighetskremmeri rundt innspillingen, men likevel har deler av lokalbefolkningen fått merke at noe stort skjer i nærområdene.

Ifølge butikksjef hos Meny Åneby i Hakadal, Stian Berg Thorsen, har representanter fra produksjonsteamet dukket opp i butikken flere ganger.

– De bestilte 200 plater med Freia melkesjokolade, forteller Thorsen til P4.

Kvinnen som kjøpte sjokoladen ville ikke si noe som helst om hvem som skulle spise søtsakene, men etter litt googling, skjønte butikksjefen at det var produksjonsselskapet bak Bond-filmen som var på «sjoko-tokt».

– Kanskje de ønsket å gi alle involverte «Et lite stykke Norge», spekulerer Thorsen på.

Saken fortsetter under innlegget

Arrangerte butikkfest
Stian Berg Thorsen hevder filmteamet har vært innom flere ganger senere også - da har de tatt med seg handlevogner fulle av brus.

Butikksjefen synes det er stor stas med Hollywood-innspilling i nærområdet, og lørdag arrangerte butikken hans en aldri så liten Bond-fest, der de blant annet bød på James Bond-kaker servert av smokingkledde butikkmedarbeidere.

– Det var kjempetrøkk og det tok jo helt av. Veldig moro, sier en engasjert Stian Berg Thorsen.

Det var lokalavisen Varingen som først omtalte saken.
Flere kanaler