– Jeg trodde det var litt mer bein i nesa der

Frank Løke ble skuffet over noen av Farmen kjendis-deltakerne.

SKUFFET: Frank Løke ble ikke imponert over innsatsen til «Jeger-tvillingene». Foto: NTB Scanpix
SKUFFET: Frank Løke ble ikke imponert over innsatsen til «Jeger-tvillingene». Foto: NTB Scanpix

Sesong to av Farmen kjendis er inne i sin første uke på skjermen, og allerede har vi fått et godt innblikk i hvordan de forskjellige deltakerne på gården fungerer sammen.

En av dem som fra starten har vist seg som et arbeidsjern, er tidligere landslagspiller i håndball og nå ultraløper, Frank Løke.

Løke forteller at han hadde visse forventninger til de andre deltakerne før han kom på gården, men at ikke alle levde opp til disse.

– Jeg ble litt overrasket over de andre deltakerne. Veldig mye positivt egentlig, men det var noen som også overrasket litt negativt. Jeg trodde det skulle være mer tak i noen av dem, sier han.

LES OGSÅ: – Jeg ble mobbet på Farmen

– De sutret og klagde mye
Det var særlig to av deltakerne Løke ble skuffet over, og det var «Jeger-tvillingene» Johanne og Kristine Thybo Hansen.

– Jeg trodde det var litt mer bein i nesa der, for det var det faktisk ikke. Det var mye «jeg vil hjem, jeg vil ha kaffe, jeg vil ha røyk». De satt mye på tunet med Erlend Elias og sutret, klagde og hadde lyst å dra hjem. Det skuffa litt faktisk.

– Du hadde kanskje høyere forventninger til noen som lever av å jakte?

– Ja, jeg hadde forventninger om at de var ordentlige arbeidsjern som skulle stå på og ikke sutre. Det er greit at du ikke må jobbe vettet av deg, men ikke bare klag heller. Det synes jeg var litt dårlig.

farmen
FARMEN KJENDIS 2018: Bak fra v. Aune Sand, Frank Løke, Dennis Vareide, Stian Staysman Thorbjørnsen, Johanne Thybo Hansen, Kristine Thybo Hansen, Lene Elise Bergum, Inga Berit Lein, Martine Ek Hagen, Erlend Elias Bragstad, Stian Sandø og Maiken Wahlstrøm Nilssen. Programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Foto: Alex Iversen, TV 2.

Mener folk har en urealistisk oppfatning
«Jeger-tvillingene» blir overrasket når de hører at de var den største skuffelsen for Løke sin del.

– Hvorfor ble han skuffet over oss?! ler de. 

Men selv om det overrasket de blide nordlendingene, sier de at folk gjerne har et urealistisk bilde av hvor tøffe de egentlig er. 

– Siden vi er jegere og lever det livet vi gjør så tror kanskje folk at vi er så steintøffe, men det er vi ikke. Vi er veldig myke og følsomme av oss, sier de og fortsetter:

– Vi er ikke hardbarka jegertvillinger med røyken i kjeften. Eller, røyken i kjeften har vi jo. Men vi er nok ikke så tøffe som kanskje folk skal ha det til.