OPPMERKSOMHET: Petter Pilgaard (37) har fått mange nye jobber etter deltakelsen i «Farmen kjendis».
OPPMERKSOMHET: Petter Pilgaard (37) har fått mange nye jobber etter deltakelsen i «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen/TV2
Den første utgaven av «Farmen kjendis» viste seg å bli en stor suksess. Ikke bare for TV2, men også for flere av deltakerne.

Dagbladet har snakket med samtlige kjendiser om hvordan livet har vært etterpå, og Petter Pilgaard (37) er blant dem som har merket store forandringer.

– Det har vært, og er, mye oppmerksomhet. Livet har blitt snudd opp ned når det gjelder henvendelser, og jeg har masse å gjøre. Jeg har også fått min egen genser, ha-ha. Så det er hyggelig om dagen, sier Pilgaard til avisen.

Han har opplevd at etterspørselen etter ham har økt kraftig, blant annet når det gjelder konferansier-jobber på arrangementer, noe som har medført økte inntekter.

– Jeg hadde nok ikke trodd at «Farmen» skulle bli så stort, og er veldig takknemlig for at jeg fikk muligheten til å være med. Det var først og fremst en veldig fin opplevelse, der jeg har fått mange gode venner og erfaringer, sier 37-åringen til Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet
petter lothe
KOMPISER: Petter Pilgaard (37) og Leif Einar «Lothepus» Lothe (47) utviklet et, for mange, overraskende vennskap inne på «Farmen»-gården. Foto: Alex Iversen/TV2

Lurte Lothepus
Pilgaard, som først ble kjent for den norske befolkningen ved å vinne den første utgaven av «Paradise Hotel» i 2009, hadde tidligere i vinter arbeidsuke i Michael Direkte på P4.

Ett av oppdragene han fikk var å lage en luretelefon – å ringe noen og få dem til å gå «Fem På». Petter valgte å ringe «Farme kjendis»-vinneren, Lothepus (47), og resultatet ble hysterisk.

– Forbannede idioter! F#¤% i hælv@&!! Petter, du skulle vært slått rett i hjel, var responsen fra den frittalende 47-åringen.

Resultatet hører du her.


Flere kanaler