GODE VENNER: Bandet i 1992, da alle, tilsynelatende, fortsatt var venner.
GODE VENNER: Bandet i 1992, da alle, tilsynelatende, fortsatt var venner. Foto: Ap
Det amerikanske musikkmagasinet Billboard mener nå å vite at Guns N' Roses skal gjenforenes som headliner på Coahella-festivalen i California i april.

Bandet har de siste 20 årene brukt mer tid på å krangle, enn å spille sammen, men Billboard hevder at både Axl Rose og Slash skal være med. Sist de to spilte sammen er helt tilbake i 1993. Nå ser det derimot ut til at de har lagt gamle feider bak seg, og er klare for en ny tur på veien. En av grunnene til det plutselige vennskapet kan være penger.
På Valle
NORGESVENN: Axl Rose i aksjon på Valle Hovin. Foto: NTB scanpix

Dyre billetter
Billboard hevder å vite hva bandet tar per opptreden, og hold deg fast – rundt 25 millioner kroner – er prisen bandet tar. På en stadion med 50.000 tilskuere må arrangøren ta 500 kroner for billetten, bare for å gå i null. Det er vel derfor lett å tro at billettene vil ligge på et firesifret nivå.

Ifølge VG, kan det også bli snakk om en europaturné.

Bråkebøtter
I slutten av august bekreftet Slash at han og Axl Rose var blitt venner igjen, og ryktene om en reunion begynte raskt å svirre. Men på midten av 90-tallet kranglet de to, og ettersom begge beskrives som svært sta, tok det altså et par tiår før de fikk lagt dette bak seg. 

Bandets første album er tidenes mestselgende debutalbum i USA, med 18 millioner plater solgt. De har solgt totalt 44,5 millioner plater, bare i USA.


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler