HELT: Det var selveste Keira Knightley som reddet Ann Kristin (innfelt) ut av London-toalettet.
HELT: Det var selveste Keira Knightley som reddet Ann Kristin (innfelt) ut av London-toalettet. Foto: NTB scanpix/privat
Førde-kvinnen Ann Kristin Gallefoss Eikefjord fikk en nyttårsaften hun sent vil glemme da hun og mannen skulle feire det nye året i London.

Etter å ha spist på en italiensk restaurant i tre timer, nærmet klokken seg midnatt – og Eikefjord kjente at hun måtte en tur på toalettet.

– Jeg lukket døra og låste den kjapt. Så oppdaga jeg at noe manglet. Jeg skjønte det fort: Herregud jeg er innelåst. Håndtaket på døra var borte, sier hun til Firda, som først omtalte saken.

Hun anslår at hun gikk inn på toalettet ca klokken 23.45. Da restaurantgjestene startet nedtellingen til det nye året omtrent et kvarter senere, sto hun fortsatt hjelpeløs og ropte på hjelp på toalettet.

– Jeg synes jo det var en meget en spesiell opplevelse å være innelåst på selveste nyttårsaften, fra 2017-2018, sier Eikefjord til P4.

Ikke før klokken var omtrent 00.10 i det nye året 2018, skulle hjelpen komme. Og den kom ikke fra hvem som helst.

Saken fortsetter under bildet
Keira
STJERNE: Keira Knightley skal ha ledd av hele situasjonen, forteller Ann Kristin til lokalavisen. Foto: AP

Celeber hjelp
«Døren åpnes, og foran meg står redningskvinnen min - den første jeg ser og får ønsket godt nytt år, og deretter vasket hendene sammen med i 2018 - selveste Keira Knightley <3»,skriver Eikefjord på Facebook.

Stjerneskuespilleren, som blant annet er kjent fra «Pirates of the Caribbean», var skal ha vært iført en sort velur-kjole og en tiara. Hun skal senere ha blitt gjenkjent også av flere andre restaurantgjester.

– At det var selveste Keira som kom inn på toalettet og fikk meg ut, at hun var den første jeg skulle møte i 2018 var fantastisk, sier Eikefjord.

Hun forteller at de to lo og utvekslet noen ord før de gikk tilbake til sine respektive bord – som viste seg ikke å være langt fra hverandre. Noe bilde med stjernen ble det ikke.

– Mange venner har etterspurt en selfie, men jeg hadde gått fra telefonen og vesken ved bordet, så jeg fikk ikke kontakt med noen – eller tatt et bilde med Knightley, sier Eikefjord til Firda.


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler