LEI: Anna Rasmussen, her på Kjendisgallaen 2015, skal ikke lenger bruke navnet på datteren på bloggen sin.
LEI: Anna Rasmussen, her på Kjendisgallaen 2015, skal ikke lenger bruke navnet på datteren på bloggen sin. Foto: NTB scanpix
Anna Rasmussen (22) velger nå å droppe bloggnavnet som har gjort henne til en av landets mest profilerte i sin bransje.

Heretter kommer hun ikke lenger til å bruke «MammaTilMichelle», skriver hun i et innlegg.

«Det har vært så mye negativt fokus det siste året om at jeg bruker datteren min sitt navn for å selv skape trafikk. At jeg driver med barnearbeid, og det ene etter det andre. Jeg lovet meg selv at jeg aldri skulle gi meg på at det var varemerket mitt og ingenting annet enn det, men nå orker jeg ikke mer. Det er ikke verdt det lengre», skriver Rasmussen.

Vil fortsette
22-åringen forteller at hun vil fortsette bloggingen, men heretter kun under eget navn.

«Jeg var 15 år når jeg laget bloggen «MammatilMichelle». Det var aldri ment som noe vondt mot Michelle. Jeg mente aldri å «bruke» henne. Og jeg mener faktisk at jeg ikke har gjort det. Jeg vil alltid være «mammatilmichelle» for mange, men det er likevel meg det er snakk om da, og ikke Michelle. De som melder til barnevernet har ikke skjønt det, eller vil ikke skjønne det.. Det har vært 7 fine år som Mammatilmichelle. Men nå har jeg skrevet mine siste ord der.»

VG har vært i kontakt med Rasmussen, som opplyser at hun ikke ønsker å kommentere saken utover det hun skriver i innlegget.


Flere kanaler