NYGIFT: Lene Nystrøm og Søren Rasted ble viet i Blovstrød Kirke på Nord-Sjælland i Danmark 25. august 2001.
NYGIFT: Lene Nystrøm og Søren Rasted ble viet i Blovstrød Kirke på Nord-Sjælland i Danmark 25. august 2001. Foto: NTB scanpix
Lene Nystrøm (43), også kjent som Aqua-Lene, skal skilles fra ektemannen Søren Rasted (47) etter 16 års ekteskap.

De profilerte artistene bekrefter bruddet overfor VG.

«Min mann Søren og jeg har etter snart 16 års ekteskap valgt å gå hver til vårt. Dette gjør vi i enighet og med den største respekt for hverandre. Beslutningen er den tøffeste som hver av oss har måttet ta, men vi gjør det med stor kjærlighet til hverandre og alt vi har sammen, som – ved siden av barna – er vennskap, familie, band og så videre. Dette vil vi fortsette med og verne om», heter det i uttalelsen avisen har fått.

Nystrøm og Rasted har to barn på 11 og 12 år, og foreldrene ber nå om ro og respekt for situasjonen, særlig av hensyn til barna.


Aqua-paret giftet seg i all hemmelighet i Las Vegas i 2001. Senere samme år holdt de et stort bryllup i Blovstrød kirke i Danmark.

Bandet ble oppløst i 2001, men kom sammen igjen i 2007, og opptrådte senest under «We Love The 90's» i Telenor Arena sist helg.


lene
EKTEPAR: Lene Nystrøm og mannen Søren Rasted avbildet på moteshowet til Moods of Norway på Bislett stadion i 2008. Foto: NTB scanpix

Flere kanaler