BESTEVENNER: Det var ingen tvil om at bestevenninnen Julie Bergan (t.v) ble stolt da Astrid S ble kåret til «Årets Spellemann».
BESTEVENNER: Det var ingen tvil om at bestevenninnen Julie Bergan (t.v) ble stolt da Astrid S ble kåret til «Årets Spellemann». Foto: Scanpix
Søndag kveld kunne Astrid S (21) ta med seg den gjeve prisen for «Årets Spellemann». Astrid gikk opp på scenen som første kvinne siden 2003, og etter å ha fått stående applaus fra publikum, mottok hun prisen fra fjorårets vinnere, Marcus og Martinus (16).

En annen som hyllet Astrid var hennes beste venninne og, fram til nå, samboer, Julie Bergan. I en video på Instagram filmes reaksjonen til Bergan når hun skjønner at det er bestevenninnen som vinner prisen. 

«GRATULERER MED ÅRETS SPELLEMANN ???????? Ingen fortjener det mer!! ELSKER DEG<3» skriver Bergan på Instagram.

Saken fortsetter under innlegget

Flytter fra hverandre
Etter flere år som samboere i kollektiv skal duoen nå flytte hver for seg, avslører Bergan overfor Se og Hør

– Jeg flytter inn for meg selv, fordi jeg klarer meg jo alene. Man får heller tilbringe tid med nære og kjære når man har tid til det, forteller den populære artisten.

Astrid S fortalte følgerne sine på Instagram før helgen at hun holder på å vaske seg ut av den gamle leiligheten, men at hun ikke var i helt topp form. 

Moving out of my old apartment. With a very high fever. I feel alive!!!!!!!! ??????

Et innlegg delt av astrid s (@astridsofficial)Flere kanaler