DØDE: Avicii ble bare 28 år gammel.
DØDE: Avicii ble bare 28 år gammel. Foto: Reuters
Fredag kveld ble det kjent at Tim Bergling, best kjent som Avicci, er død, bare 28 år gammel.

Artisten ble funnet død under et opphold i Oman, men dødsårsaken er fortsatt ikke kjent.

Nå uttaler familien seg for første gang etter den tragiske hendelsen. I et åpent brev, som er formidlet gjennom pressekontakt Ebba Lindqvist, takker familien alle som har vist dem omsorg.

«Vi vil takke for støtten vi har fått og alle kjærlige beskrivelser av vår sønn og bror. Vi er så takknemlige overfor alle som elsket Tims musikk, og vi har fine minner til låtene hans», står det i brevet.

Saken fortsetter under innleggene

Har fått ro
Dødsfallet har sjokkert en hel verden, og minnemarkeringene har vært mange. Blant annet har Avicii blitt hedret med ett minutts stillhet på Stockholms nattklubber, i tillegg til at låtene hans er blitt avspilt med kirkeklokker i Utrecht i Nederland.

«Takk for alle initiativ som er tatt for å hedre Tim, som samlingen på Sergels torg, kirkeklokker som har spilt musikken hans og et minutts stillhet rundt om i verden», skriver familien.

Etter at dødsfallet ble kjent, formidlet pressekontakten at familien ønsket fred og ro for å sørge. Dette ønsket ser ut til å ha blitt oppfylt, skriver Variety.

«Vi er takknemlig for å ha fått fred i denne vanskelige perioden, og håper at det fortsetter. Kjærlig hilsen fra Tim Berglings familie»

avicii
VAR I OMAN: Det er ikke kjent hva Tim Bergling døde av. Foto: AP

Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler