PRØVDE SEG: Kathrine Sørland gjorde et heller mislykket smuglingsforsøk i starten av «Farmen»-innspillingen.
PRØVDE SEG: Kathrine Sørland gjorde et heller mislykket smuglingsforsøk i starten av «Farmen»-innspillingen. Foto: TV2
Om få uker starter en ny sesong av «Farmen kjendis», og programleder og modell Kathrine Sørland (38) er blant kjendisene som i tiden framover skal kjempe om seieren i landlige omgivelser.

Etter den forrige sesongen av programmet, som ble sendt i høst, ble det mye fokus på at enkelte deltakere fikk smuglet inn alt fra snus og alkohol til pølser og sjokolade.

Nå erkjenner også Kathrine Sørland at hun forsøkte seg på et smuglingsforsøk allerede på vei inn til «Farmen»-innspillingen.

– Ja, jeg skal innrømme det. Jeg er jo livredd hår som gror over en lengre periode, så jeg tenkte at jeg skulle ta med meg en pinsett og så prøvde jeg å finne ulike områder på kroppen hvor jeg kunne gjemme den. BH-en ble løsningen, forteller Sørland i P4s «Michael Direkte».

Hun innså imidlertid at dette ikke var noen vanntett plan.

– Det er jo ikke noen som har så lang brystvorte, det så skikkelig teit ut. Så da tenkte jeg «jeg legger den heller ned i trusa».


Vond båttur
Det Sørland ikke visste, var at deltakerne skulle ut på en totimers tur med speedbåt på Mjøsa før innspillingen startet. Med pinsetten liggende i trusa ble båtturen en opplevelse hun sent vil glemme.

– Altså, det var så vondt etterpå. Det føltes som at jeg ikke kunne gå på noen uker. Så det kan ikke anbefales, sier en lattermild 38-åring.

På toppen av det hele ble pinsetten oppdaget og beslaglagt av produksjonsteamet da deltakerne kom fram.

– Du kunne jo skadet deg skikkelig?

– Ja, men jeg klarte jo å finne en måte å sitte på (under båtturen). Men det var veldig vondt på den ene «rumpeskalken», sier Kathrine Sørland.

Uten pinsetten tilgjengelig, gikk det som det måtte gå med den fryktede «Farmen»-hårveksten.

– Det var hår på områder jeg ikke visste at det kunne være hår på. Det grodde igjen, vettu. Så det var utrolig interessant å se hvordan kroppen bare kan forandre seg på kort tid, forteller Sørland til P4.


farmen
KLARE: Programleder Gaute Grøtta Grav sammen med de 12 deltakerne som skal delta i «Farmen kjendis». Foto: TV2


Flere kanaler