TRE IGJEN: Cengiz Al (f.v.), Helene Olafsen og Grunde Myhrer er alle klare for helgens semifinale i «Skal vi danse».
TRE IGJEN: Cengiz Al (f.v.), Helene Olafsen og Grunde Myhrer er alle klare for helgens semifinale i «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter/TV2
Førstkommende lørdag kjemper Helene Olafsen (27), Cengiz Al (20) og Grunde Myhrer (21) om de to plassene i finalen i årets «Skal vi danse» på TV2.

Ifølge bookmakerne er det én av deltakerne som må tåle å ha et klart favorittstempel.

– Det er tre veldig dyktige dansere igjen, men det er naturlig med Cengiz Al som favoritt. Han har levert forrykende hittil og er en stor publikumsfavoritt. Vi tror han kommer til å slå Helene Olafsen i finalen og at Grunde Myhrer får siste dans i semifinalen, sier Mikael Mellqvist fra spilleselskapet Coolbet.com til TV2.

Hans selskap gir 1,90 i odds på en seier for Cengiz Al. Et spill på at tidligere snowboardkjører Helene Olafsen vinner, gir 3 i odds, mens seier for realitystjerne Grunde Myhrer står til 4,5 i odds.

Favoritt flere steder
20 åringen Cengiz Al er også favoritt hos Bettsson, som i skrivende stund tilbyr en odds på 1,85 hvis du satser på at den tidligere «Skam»-skuespilleren vinner.

Satser du på Olafsen, får du 2,65 ganger pengene, mens oddsen på seier til Myhrer ligger på 5,00.

LES OGSÅ: Ida Gran-Jansen åpen om sykdommen: – Begynte å hylgråte

skal vi danse
IMPONERER: Cengiz Al og makker Mai Mentzoni i aksjon under lørdagens sending. Foto: Thomas Reisæter/TV2

Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler